Home PageAfstand in de horeca

Afstand in de horeca

In deze “1,5 meter maatschappij” staat de horeca voor de uitdaging om minimaal 1,5 meter te houden én toch nog voldoende omzet te genereren. Door meer verkooppunten te creëren ontstaat er automatisch meer spreiding en dus ook meer afstand.

Een extra geplaatste mobiele tap, uitgiftebuffet en/of koelkast zorgt voor een snellere doorloop, minder lange rijen, een betere sfeer en uiteindelijk meer omzet.

Onze materialen zijn inklapbaar, stapelbaar en/of mobiel. Na sluitingstijd kunt u heel eenvoudig de mobiele bar naar binnen rollen en de klapbuffetten inklappen. De materialen zijn hufterproof en hebben een zeer lange levensduur.

Mobiele bars voor buiten en binnen

Alle mobiele bars zijn verrijdbaar en voorzien van een kleine spoelbak. U kunt eenvoudig een waterslang met een Gardena aansluiting aansluiten op de bar voor de toevoer en afvoer van water.

Verrijdbare koelkasten

Heerlijk gekoelde flesjes en blikjes aantrekkelijk tentoongesteld in een koelkast met isolatie glasdeur. Kiest u voor een koelkast met een dynamische koeling, dan koelt de koelkast extra snel terug iedere keer dat de deur wordt geopend. Onderstaan enkele voorbeelden:

Klapbuffetten

In een handomdraai creëert u extra werkruimte of een extra afgiftepunt. Na sluiting kunt u het klapbuffet eenvoudig inklappen en opbergen. Uiteraard hufterproof!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}
UA-21210985-1