Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/cofza.com/httpdocs/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19
Maatwerk oplossingen, serieproductie en assemblage |

Home PageMaatwerk

Maatwerk

Cofza maatwerk oplossingen

Omdat wij beschikken over een eigen productieruimte, bent u niet meer gebonden aan een standaard maatvoering of een standaard oplossingen en bieden wij u de mogelijkheid om een product volledig naar uw wens te ontwerpen.

Maatwerk kan bestaan uit:

  • Afwijkende maatvoering van standaard producten
    (omdat er dan net iets meer producten in uw vrachtwagen passen, of omdat uw klant smalle toegangspoortjes heeft, of u wilt het product afstemmen op de hoogte van uw huidige producten etc.)
  • Ontwerpen van een nieuw product

Maatwerk serie productie door middel van robotlassen

Bent u op zoek naar een partner voor het uitbesteden van de productie of samenstelling van roestvrijstalen en/of aluminium producten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Producten die in serie geproduceerd kunnen worden of met een grotere oplage kunnen wellicht door middel van onze lasrobot worden geproduceerd, maar ook voor minder grote opdrachten of zelfs enkele stuks kunnen we een oplossing bieden.

Assemblage

Wij bieden onze klanten graag een totaal oplossing en daarbij hoort ook het assembleren van producten. Assemblage kan bestaan uit het samenstellen van het eindproduct, waarbij de opdrachtgever eventueel zelf de losse componenten (of een deel daarvan) aanlevert, maar ook een totaal traject waarbij de verpakking, verzending en voorraad registratie door ons wordt uitgevoerd.

Onderhoud en reparatie

Producten die gebruikt worden in de horeca verhuur en evenementen industrie hebben veel te lijden. Onderhoud van de producten is dan ook van belang. Bij Cofza kunt u uw onderhoud- en reparatiewerk uitbesteden, ook als de producten niet bij ons aangeschaft zijn.

UA-21210985-1