Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/cofza.com/httpdocs/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19
Nieuws & ontwikkelingen binnen Cofza

Home PageNieuws & projecten

Nieuws & projecten

Wij houden u graag op de hoogte van onze maatwerk projecten en ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Onderstaand enkele voorbeelden. Bent u zelf op zoek naar een maatwerkoplossing? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Warsteiner en Cofza gaan samen voor ROESTVRIJ GOUD!

Warsteiner is #seriousaboutbeer, en wij bij Cofza zijn héél serieus als het gaat om het bouwen van een roestvrijstalen mobiele bar. Wij zijn dan ook verheugd én trots, dat Warsteiner voor Cofza heeft gekozen als leverancier van mobiele bars voor horeca en evenementen. Samen gaan we voor ROESTVRIJ GOUD!

Prosit Warsteiner! Op een hele mooie, lange en roestvrije samenwerking!

Flight cases voor True RefrigeratorTrue logo

True, een Amerikaans bedrijf dat koel- en vrieskasten voor horeca doeleinden produceert, neemt deel aan een groot aantal beurzen door heel Europa. Daarbij moeten koel- en vrieskasten door heel Europa vervoerd worden voor opleidingsdoeleinden. In samenwerking met True, hebben wij een flight case ontwikkeld, waardoor de de producten snel, weinig arbeidsintensief en schadevrij naar beurzen en opleidingscentra vervoerd kunnen worden.

De koelkasten worden eenvoudig, door middel van een oprijplaat, in een volledig dichte en met schuimrubber beklede flight case gereden, waarna de flight case afgesloten kan worden. Geen schade tijdens transport én een besparing van arbeidsloon tijdens opbouw en afbouw van een beurs!

Koppenrekken veerboot “Texelstroom”

Omdat de koffiebalie op de nieuwe veerboot “Texelstroom” rond loopt, zijn de koffierekken tabs uitgevoerd, zodat er een perfecte combinatie ontstaat tussen de koffiemachines en de koffierekken.

RTL4 Trips & Travel bezoekt Cofza

In deze aflevering bezoekt het RTL4 programma Trips & Travel Cofza Roestvrijstaal Producten.

In deze aflevering heeft Kevin Brouwer het doel om meer te weten te komen over de Zaanstreek. Kevin bezoekt een museum die de geschiedenis vertelt van deze één van de oudste industriegebieden van Europa. Om meer te leren over de (hedendaagse) industrie, brengt hij een bezoek aan Cofza.

UA-21210985-1